2 Mayıs 2021 Pazar

Bloglardan Seçmeler

 Bu hafta okuduğum, incelediğim içerikleri sizinle paylaşmak istedim. Nasip olursa her Pazar bunu yapmayı planlıyorum. İlk deneyimim, bakalım :)

Google Blog

Bizim bloglarımıza ev sahipliği yapan ve birçok insana ulaşmasını sağlayan blog Google ile başlıyorum. Google, resmi blogunda blog yazarlarının, içerik üreticilerinin karşılaştığı sorunlar için 8 ipucu veriyor:

Yazar Tıkanması

Aorhan Blog

Ahmet Orhan'ın 2009'dan beri teknoloji, internet ve kişisel mecra etiketleri ile yayınladığı yazılarından birini okudum. Orhan, 2021 yılı için en iyi yazıcı marka ve modellerini incelemiş.

Beyda'nın Kitaplığı

Kitap alıntıları, yazarlarla röportaj ve diğer birçok alanda yazan Beyda'nın Kitaplığı, bu hafta güzel bir deneyimini paylaşmış. Eğer bir çamaşır kurutma makinesi almak gibi bir düşünceniz varsa, neden bir çamaşır kurutma makinesi aldığını ve aldıktan sonra yaşadıklarını okuyabilirsiniz.

Duo Diyet

Nerede o eski Ramazanlar deyip durduğumuz günleri geride bıraktık. Çünkü artık o hayıflanmayı da aratacak günleri  -yine de hamdolsun bugünümüze- yaşadığımız salgın hastalık dönemindeyiz. Şu kapanma günlerinde okuduğum komşu blog Duo'nun "Karantina günlerinde Ramazan" yazısını okuyabilirsiniz.

Hayat40tanSonra

Yeni keşfettiğim bloglardan birisi olan bu blog bir gezi blogu. Henüz 1 yıllık olan Hayat40tanSonra, zamanla başlıklarını genişleterek farklı konuları da ele almaya başlamış. Bu hafta okuduğum yazısında ise güzel bir araştırmayı paylaşmış. Dijitalin gelişi ile birlikte basılı yayına olan ilgiyi araştırdığı yazıyı okuyabilirsiniz.

Sahih Hikayeler

Ben yazmaya başladığımdan beri okuduğum, takip ettiğim, şu anda "Hikayeler, Hikmetli Sözler" başlığıyla yayın yapan bu blogda okuduğum son içerik gerçekten tüyleri diken diken eder: Resulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) Efendimiz'e Kast

kişisel blog - yaşamdan yazılar

Cem Kazan tarafından yazılan keyifli yazıların olduğu bu blogda her gün birbirinden farklı konuları onun gözünden okuyorum. Güncele bakışıyla keyifle okuyabileceğiniz yaşamdan yazılarda en taze içerik: İstanbul'dan Kaçış 

ReHiTu

Zamanında dilim dilim Türkçe etiketiyle paylaştığı yazılarla tanıdığım, Recep Hilmi TUFAN tarafından kaleme alınan; güncel, bilgilendirici, farklı blog yazılarını bulabileceğiniz bu sitenin son yazısında TÖBANK diye bir bankanın olduğunu öğrendim: Tööbe Tööbe TÖBANK

Sade ve Derin

Bilinç akışı yazılarıyla keşfettiğim ve birçok blog yazarını bir başka blog yazarına keşfettiren blog. Deeptone mahlasıyla sürekli yazan ve yazmak isteyenleri de teşvik eden bu blogda son okuduğum yazı: Rüya

Kıraatane'nin bir önceki yazısını da okumak isterseniz buyurun: Google Arjantin Haberi

Toparlayalım

Bu haftayı bu şekilde kapatmış olduk. Yeni bir haftanın hepimize sağlık, huzur ve afiyet getirmesini Rabbimden dilerim.

İçerikte beğendiğiniz beğenmediniz ne varsa bir kelime, emoji ile dahi olsa lütfen yorumlarda belirtiniz. İnsan konuştukça tanışıyor, öğreniyor.

Selametle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tüm Zamanların En Çok Okunan 3 Yazısı